BH Professional LD400 - erőkeret
Password reminder

Change language

MagyarEnglish

Payment solution

Newsletter

Recommended products

Product DetailsBH Professional LD400 - erőkeret

BH Professional LD400 - erőkeret
 • BH Professional LD400 - erőkeret
 • BH Professional LD400 - erőkeret
1 299 000 Ft1299000
Az emberi test természetes mozgását teszi lehetővé a praktikus tervezés segítségével.
Gyártó:
BH Fitness
 • BH Professional LD400 - erőkeret

   

  A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

  A keret nagyszerűsége, hogy egy ember is tud dolgozni nagyobb súllyal, segítség nélkül. Nagyobb izomcsoportok alapgyakorlatainál (fekvenyomás különböző dőlésszögekben, guggolás, állva bicepsz) lehetőség van elhelyezni a súlyzórudat különböző poziciókban. Az oldalsó tüskék lehetőséget adnak a súllyal terhelt rudat nem bírás esetén leengedni / elhelyezni, ami a maximális biztonságot nyújtja. Lehetővé teszi a háromdimenziós mozgást bármilyen irányban, mely teljes mértékben szabályozható és biztonságos a függőleges és vízszintes vezetőknek köszönhetően.

  Az emberi test természetes mozgását teszi lehetővé a praktikus tervezés segítségével. Mivel a súly egy zárt rendszerben mozog, a testi épség semmiképp nem kerülhet veszélybe, az extrém biztonság mellett biztosítva van a kényelem és a gyakorlatok hatékonysága is.

  A BH Professional LD400 - erőkeret tartalmazza a beépített rudat szabadsúlyos kerettel. Univerzális pad használatával és különböző dőlésszögben végzett nyomó gyakorlatokkal a mell és váll izmai edzhetőek. Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Az alkalmazás egyaránt használható otthoni és edzőtermi körülmények között is.

  A BH TR Series tökéletes biomechanika gépcsalád, melyek a legújabb innováció és stílus jegyében születtek. Megfelelnek az ügyfelek igényeinek teljesítéséhez szükséges követelményeknek: vonzók, szilárd kialakításúak, kompakt és könnyen kezelhető gépek. A TR megbízható teljesítményt és elegáns kialakítást kínál, hogy a létesítményben egyensúlyban legyen a funkcionalitás, a biztonság és a kiváló hangulattal.

  A BH TR Series úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.

  A BH TR Series gépek a mechanika, a mérnöki, az anatómiai és a fiziológiai alapelvek figyelembe vételével készült, biztosítják, hogy minden egyes mozgás sima, természetes és nagy izomkoncentrációjú legyen.

  • Minden egyes termék, ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festéssel rendelkezik, így garantálva garantálja a tartósságot
  • Multipress krómozott rúd csuklós fogantyúval és minőségi csapágyak.
  • 9 részes rúd pozíció biztonságos és a személyre szabott fogást biztosít. Lehetővé teszi a változatosabb edzést. 
  • VERTICAL AND HORIZONTAL GUIDES 3D rendszer - lehetővé teszi a háromdimenziós mozgást bármilyen irányban, mely teljes mértékben szabályozható és biztonságos a függőleges és vízszintes vezetőknek köszönhetően.
  • Gumi lábak csúszásmentes érintkezést biztosítanak a padlóval, és védik a padlóburkolatot a károsodások ellen.
  • 4 mm-es vastagságú szerkezet, nagy tartósságú acélból készítve, a kimagasló teherbírás, a sima és biztonságos edzés érdekében.
  • Lézervágási technológia kulcsfontosságú a kialakított felület minősége. A BH Fitnes minden TR Series gépénél biztosítja ezt.
  • 50mm súlyokhoz ajánlott


  A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

  NEM LEHET KÉTSÉGED!!!
  Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness TR és XT series termékeket.

  Hossz (cm)
  200
  Szélesség (cm)140
  Magasság (cm)216
  Súly (kg)199
  Gázrugós ülés állítás-
  50 mm magas talajszerkezetIgen
  Súlytartók (db)
  -
  Beállítás-
  Kettős funkció

  Húzodzkodás

  guggolás

  Kontúrozott párnák-
  3 rétegű festés kezelésIgen
  Sárga kiemelt beállítások-
  Nem abszorbens gumi fogantyú és csúszásmentes felület
  -
  Öntött gumi lábakIgen
  Lézervágási technológiaIgen
  Kerekített szögű csövekIgen
  Rúd

  Krómozott,

  csapágyazott

  Rúd markolatHornyolt
  Rúd biztonsági rendszerIgen
  Rúd pozíció9
  Kerekeken történő könnyű szállításhoz-
  Heping bench-
  Fogantyúk-
  Csúszásmentes platformfelület-
  Magyarázó grafikus panel-
 • Article No.
  bh-banco-ld400

BH Fitness - All rights reserved.
The No 1 in Europe.