BH Fitness DualKit i.Concept Ready futópadokhoz

-33%
BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
BH Fitness DualKit i.Concept Ready Bluetooth modul USB csatlakozóval, mely kompatibilis DUAL futópadokkal.
Gyártó:
BH Fitness
29 900 Ft
Akció: 19 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH Fitness DualKit i.Concept Ready - futópadokhozVILÁGÚJDONSÁG! i.Concept interaktív tréning továbbfejlesztett változata, mely kompatibilis a DUAL futópadokhoz.

100% természet, 100% egészség és 100% Fitness!


Kapcsolódjon készülékével a Dual i.Concept termékhez, és élvezze okostelefonon vagy tableten, a szórakoztató és motiváló fitness alkalmazásokat. A BH Fitness DualKit i.Concept Ready Bluetooth modul USB csatlakozóval, mely kompatibilis erre alkalmas futópadokkal.

Üdvözöljük a BH Fitness i.Concept világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik.
Az i.Concept a BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness Dual termékek tervezésének köszönhetően a jövő fitneszgép tecnológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással.

Mit jelent a "DUAL" elnevezés?
A legújabb BH Fitness futópadokon beépítették az i.Concept technológiát, mely egyes futópadokhoz tartozék (F9 DUAL, F12 DUAL, F15 DUAL), a többi futópadhoz megvásárolható opció (F1 DUAL, F2 DUAL, F2W DUAL, F3 DUAL, F4R DUAL). Nagyszerűsége abban rejlik, hogy bármikor fejleszthető a DUAL futópad interaktív változattá, ha edzésünkbe a legújabb vívmányokat szeretnénk belevinni.


Mit kell tennünk?
Meg kell vásárolnunk a DualKit USB modult (egyes futópadokhoz tartozék), amivel csatlakozni tudunk az i.Concept szórakoztató alkalmazásokhoz. Minden alkalmazás INGYENES, amiket folyamatosan fejlesztenek. A piac igényeinek megfelelően újabb és újabb ingyenes alkalmazások kerülnek piacra.

ÚJ! Dual i.Concept szórakoztató alkalmazásokkal és motiváló fitness edzésekkel. Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást okostelefon vagy tableten keresztül (Bluetooth modul USB csatlakozóval). Legújabb kompatibilis applikációk: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, PedalMonitor és CycleRush 2. Edzés közben a megfelelően beállított edzésprogram melett élvezheti az összes Apple vagy Android alkalmazást: chatelhet, szörfözhet az interneten, ellenőrizheti az e-mail-ket, olvashat e-könyveket, online boltban vásárolhat, letölthet új alkalmazásokat, videót, televíziót vagy mozi műsorokat nézhet, stb.

A BH Fitness Dual készülékek kompatibilis az iOS és Android okostelefonok és tablet készülékekkel Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül.

BH Fitness DualKit i.Concept Ready jellemzők:

 • Használható BH Fitness i.Concept Dual fitneszgépekkel.
 • Könnyen csatlakoztatható USB-porton keresztül.
 • BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, Pedal Monitor, Tread Monitor ( kompatibilis programok a felsoroltakon kívül is találhatóak).
 • A készülék kompatibilis az Android és iOS * és * Bluetooth vezeték nélküli technológiával ellátott okostelefonok és tablett készülékeken megtalálható operációs rendszer.
 • Segítségével szörfözhet az interneten , olvasshatja az e-mail-ket , nézhet videókat vagy tv, stb


* Csak Bluetooth 4.0 vagy újabb készülékekkel használható. Ellenőrizze mindíg a kompatibilitást.


Specifikáció

 • Hossz: 70cm
 • Szélesség: 43cm
 • Magasság: 13cm
 • Súly: 33g
 • Kompatibilitás okostelefon, tablet és kiegészítők:
  Kompatibilis okostelefonok, tabletták és kiegészítők
  Az iOS eszközök: iPod touch (5. generáció), iPhone 4, iPad 2, iPad mini.
  Android készülékek: optimalizálva van a következő Android készülékek: S4 és Gallaxy Note 2, Samsung Google Nexus 7 1. és 2. generációs. Minden más Android 4.3 vagy 4.4 készüléken 4,3" képernyő mérettel vagy nagyobbal működhet optimálisan.
 • Mellkas pánt kompatibilis Bluetooth Smart, Polar H7-H6, Wahoo Fitness Blue HR és HR-KIT Plus PAFERS (ajánlott).


BH Fitness interaktív tréning - alkalmazások összefoglaló videó:

 

RUN and EARTH ingyenes alkalmazás:
 

Adatok
Gyártó
BH Fitness
0% THM - 0% Kamat
BH Fitness
Cikkszám
BH-DUALKIT_FP
A vásárlás után járó pontok
498 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!