BH HiPower SK7990 Smart Focus futópad

BH HiPower SK7990 TV futópad
BH HiPower SK7990 TV futópad
BH HiPower SK7990 TV futópad
BH HiPower SK7990 TV futópad
BH HiPower SK7990 TV futópad
BH HiPower SK7990 TV futópad
BH HiPower SK7990 TV futópad
BH HiPower SK7990 TV futópad

BH HiPower SK7990 futópad egyesíti magában a tökéletes design, maximális erő (6 LE AC motor!), megbízhatóság, és tartósság jegyeit.

BH HiPower
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH HiPower SK7990 TV futópad

 

A BH HiPower SK7990 futópad a fejlesztés csúcsa!

A piac egyik leggyorsabb futópadja, amely gyakorlatilag nem igényel karbantartást HST fenolgyanta rendszerének köszönhetően. A legjobb választás intenzív termi használatra, kiváló tartósságának, tökéletes kényelmének és fejlett okos technológiájának köszönhetően.

Az SK vonal a professzionális edzőgépek közül is kiemelkedik! Az SK7990 futópad modell tartós piaci szereplő lesz majd, köszönhetően a megerősített vázszerkezetének és az erős, 6 LE teljesítményű AC váltóáramú motorjának köszönhetően. 

BH Fitness már 100 éve

BH fitness 100 év innováció

BH Group 1909-óta. A BH Fitness a BH Group Európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát! Az 1985-ben megalapuló EXERCYCLE, egy olyan Társaság, mely a fitnesz eszközök tervezésére, gyártására és kereskedelmére fókuszál és mind az 5 kontinensen egyre innovatívabb megoldásokat biztosít.

BH Fitness Kardio gépek

A BH FITNESS kardió gépek tervezéseinek célja, hogy folyamatosan fejlesszék a felhasználók élményeit. A funkcionalitás és tartósság egyaránt szükséges annak érdekében, hogy vonzó gépeket biztosítsanak ügyfeleink igényeinek kielégítésére. A gyártási folyamatokhoz szükséges komponensek kiválasztásától a legfejlettebb technológiák beépítéséig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön fitnesz termében a folyamatos fejlődés jelen lehessen.

SMART FOCUS kijelző

A SMART FOCUS technológia, amelyet 100%-ban a BH fejlesztett ki, egy újfajta kommunikációs és edzési rendszer a gép és felhasználóik között. A CRM alkalmazás lehetővé teszi a hatékony kommunikációt a teremvezetők a vendégek között, így abszolút kontrol alatt tarthatják az edzés menetét. A különböző edzési terveknek köszönhetően a gépek felhasználói legmagasabb fitnesz céljaikat is elérhetik.

Az internet kapcsolatnak és a SmartFocus technológiának köszönhetően letöltheti a legújabb alkalmazásokat vagy edzés közben
TV-t is nézhet. A SmartFocus jelentősen javítja a felhasználók, a gép és edzők közötti kommunikációt. Minden lehetséges, tervezzen edzést vagy optimalizálja a gép teljesítményét.

Az erős ABS-műanyagból készült méretes kijelző minden típusú felhasználó számára kényelmes működést és zavartalan edzést biztosít. A nagyméretű gombok javítják az edzés kényelmét, biztonságát.

Kialakítás

A professzionális fitneszgép piacon elengedhetetlen a gépek robosztus kialakítása. A fitnesztermek vezetői olyan erős és megbízható gépeket keresnek, melyeket folyamatosan és intenzíven használhatnak kezdő és haladó vendgégeik egyaránt. A BH FITNESS professzionális termékek szerkezete úgy lett megtervezve, hogy a nagyobb testsúllyal rendelkező vendégeik is dinanmikusan használhassák a gépeket, minimális zaj mellett.

BH FITNESS termékek eleganciájuknak köszönhetően kitűnnek a átlagból. A letisztult körvonalak és metál színek egy kellemes és vonzó légtérré varázsolják a kardió részleget. Az ABS nagy fényerejű festés, alumínium oldalsó panelek, króm szegecsek ......, mind úgy lettek tervezve,hogy a kardio termékek hosszú használat után is újnak és modernek tűnjenek.mechanikus ülés hidraulikus kompenzációval történő beállítás.

Kényelem és felhasználhatóság

A kardió gépek felhasználói mindig részletesebb információkra vágynak a kardió berendezésektől. A kardió részleg a termekben az a terület, ahol a vendégek elkezdik, illetve befejezik az edzést. Egyre gyakrabban láthatjuk, hogy a vendégek különböző pulzusmérőket viselnek és edzéstervet követnek saját céljaik elérése érdekében. Éppen ezért fontos, a termékek tökéletes elektronikájának biztosítása. A Genesia rendszernek köszönhetően a BH FITNESS minőségi és gyors lépést tesz az elektronikai hibák kiküszöbölésre.

Egyéb jellemzők

Motor: 6 LE AC váltakozó áramú motor!!!
Futószőnyeg kenés: önkenő rendszerrel ellátva, az első 2 évben kenést nemigényel, köszönhetően a fenolgyantás HST felületnek.
Vázszerkezet: alumíniumból és masszív ovális acélcsövekből ST52
Burkolat: gépkocsikban is használt festett ABS műanyag
Konzolmarkolat: magas tömörségű, tökéletes minőségű poliuretán
Rezgéscsillapító rendszer: Pro Tronic technológia a maximális rezgéscsillapítás eléréséért valamint a gerinccsigolyák a csípő és térdizület védelmére .
Görgők: 5 kg krómozott görgők a gyakori, magasabb használati igénybevétel záloga. 
Wrap-around: jó fogású párnázott kapaszkodó a nagyobb biztonság.
Sebességszabályozás: mágneses érzékelők garantálják a sebességszabályozást és a problémamentes működést.
Sebesség vezérlő: digitális vezérlés, mely több mint 100 paramétert szabályoz
Elhelyezése és mozgatása kerekeken, állítható lábak. Könnyű mozgathatóság kerekeken, egyenletesség, stabiltás érdekében állítható lábak.
15% dőlésszög szabályozás: az intenzív edzésekre kifejlesztett dőlésszög szabályozás, ha az emelkedőkön való futást szeretné szimulálni.
Futószalag: a szalag feszességét egy speciális rendszer automatikusan tartja a megfelelő értéken. Kemény, rugalmas, csúszásmentes PVC nedvszívó futófelület. Ez a felület rendkívül kopásálló, mechanikailag szilárd és ütésállóság, valamint újrahasznosítható.

G799 méretek

 

Hossz (cm)
233
Szélesség (cm) 94
Magasság (cm) 140
Súly (kg) 170
Maximális teherbírás (kg) 220
Megerősített szerkezet Igen
Korróziógátló festék Igen
Futófelület hossz (cm) 161
Futófelület szélesség (cm) 55
Sárga kiemelt beállítások Igen
Nem abszorbens gumi fogantyú és csúszásmentes felület
Igen
Öntött gumi lábak Igen
Lézervágási technológia Igen
Kerekített szögű csövek Igen
Maximális teherbírás (kg) 300
Kerekeken történő könnyű szállításhoz -
Fogantyúk Igen
Adatok
Futófelület szélessége

Az otthoni futópad futófelület méretei márkánként eltérőek. Az otthoni futópadok szőnyegének hosszméretei általában 110 és 155 cm között mozognak, míg szélességük átlagosan 35 (rendkívül szűk, és nagyon kevés mozgásteret kínál) és 55 cm (futásra és sprintre is alkalmas) között lehetnek.

55 cm felett
Motor
6 HP AC
Maximális dőlésszög
15 %
Felhasználható testsúly
220 kg
Futószőnyeg méret
155 cm X 55 cm
Sebesség
26 km/h
Futófelület szélessége (cm)

Az otthoni futópad futófelület méretei márkánként eltérőek. Az otthoni futópadok szőnyegének hosszméretei általában 110 és 155 cm között mozognak, míg szélességük átlagosan 35 (rendkívül szűk, és nagyon kevés mozgásteret kínál) és 55 cm (futásra és sprintre is alkalmas) között lehetnek.

55
HRC mellkasöv
Opció
Extra tartozék
Önkenő rendszer, Ventillátor, Belső hangszórók, MP3 csatlakozási lehetőség
Önsúly
170 kg
Cikkszám
G799-tvc
Vélemények
cofidis_hu