BH HiPower SK9300 LED elliptikus tréner

BH HiPower SK9300 LED elliptikus tréner
BH HiPower SK9300 LED elliptikus tréner
BH HiPower SK9300 LED elliptikus tréner
BH HiPower SK9300 LED elliptikus tréner

Minimalizálta a pedálok közötti távolságot. Természetes és ergonómikus testtartást biztosít edzés közben. Egyesíti magában a tökéletes design, megbízhatóság, és tartósság jegyeit.

BH HiPower
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH HiPower SK9300 LED elliptikus tréner

 

A BH HiPower SK9300 elliptikus tréner a fejlesztés csúcsa!

Elliptikus tréner, amely minimalizálta a pedálok közötti távolságot, ilyen módon természetes és ergonómikus testtartást biztosít edzés közben. Szigorú biomechanikai tanulmányok alapján fejlesztették ki. Ideális edzőtermekbe vagy intenzív felhasználáshoz.

BH Fitness már 100 éve

BH fitness 100 év innováció

BH Group 1909-óta. A BH Fitness a BH Group Európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát! Az 1985-ben megalapuló EXERCYCLE, egy olyan Társaság, mely a fitnesz eszközök tervezésére, gyártására és kereskedelmére fókuszál és mind az 5 kontinensen egyre innovatívabb megoldásokat biztosít.

BH HiPower kardio gépek

A BH HiPower kardio gépek tervezéseinek célja, hogy folyamatosan fejlesszék a felhasználók élményeit. A funkcionalitás és tartósság egyaránt szükséges annak érdekében, hogy vonzó gépeket biztosítsanak ügyfeleink igényeinek kielégítésére. A gyártási folyamatokhoz szükséges komponensek kiválasztásától a legfejlettebb technológiák beépítéséig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön fitnesz termében a folyamatos fejlődés jelen lehessen.

LED kijelző

A könnyű használhatóság meghatározó tényező a kardió géppark kialakításában. A LED-monitorok „felhasználóbarát” kezelhetőséggel lettek kialakítva, így biztosítva, hogy minden felhasználó képes legyen az edzéséből a legtöbbet kihozni.

Az erős ABS-műanyagból készült méretes kijelző minden típusú felhasználó számára kényelmes működést és zavartalan edzést biztosít. A nagyméretű gombok javítják az edzés kényelmét, biztonságát.

Kialakítás

A professzionális fitneszgép piacon elengedhetetlen a gépek robosztus kialakítása. A fitnesztermek vezetői olyan erős és megbízható gépeket keresnek, melyeket folyamatosan és intenzíven használhatnak kezdő és haladó vendgégeik egyaránt. A BH FITNESS professzionális termékek szerkezete úgy lett megtervezve, hogy a nagyobb testsúllyal rendelkező vendégeik is dinanmikusan használhassák a gépeket, minimális zaj mellett.

BH FITNESS termékek eleganciájuknak köszönhetően kitűnnek a átlagból. A letisztult körvonalak és metál színek egy kellemes és vonzó légtérré varázsolják a kardió részleget. Az ABS nagy fényerejű festés, alumínium oldalsó panelek, króm szegecsek ......, mind úgy lettek tervezve,hogy a kardio termékek hosszú használat után is újnak és modernek tűnjenek.mechanikus ülés hidraulikus kompenzációval történő beállítás.

Kényelem és felhasználhatóság

A kardió gépek felhasználói mindig részletesebb információkra vágynak a kardió berendezésektől. A kardió részleg a termekben az a terület, ahol a vendégek elkezdik, illetve befejezik az edzést. Egyre gyakrabban láthatjuk, hogy a vendégek különböző pulzusmérőket viselnek és edzéstervet követnek saját céljaik elérése érdekében. Éppen ezért fontos, a termékek tökéletes elektronikájának biztosítása. A Genesia rendszernek köszönhetően a BH FITNESS minőségi és gyors lépést tesz az elektronikai hibák kiküszöbölésre.

Egyéb jellemzők

Minimális távolság a pedálok között: a tökéletes testhelyzet biztosítása érdekében.
Kezelőszervek a mozgó karokon: A leggyakrabban használt kezelőszervek a mozgó karokon, amelyek lehetővé teszik az edzés testreszabását anélkül, hogy abbahagyná az edzést.
Önszabályozó rendszer: 
amely lehetővé teszi a lépés sebességének biztonságos növelését.
Vázszerkezet: alumíniumból és masszív ovális acélcsövekből ST52
Burkolat: gépkocsikban is használt festett ABS műanyag
Konzolmarkolat: magas tömörségű, tökéletes minőségű poliuretán.
Wrap-around: jó fogású párnázott kapaszkodó a nagyobb biztonság.
Elhelyezés és mozgatás kerekeken, állítható lábak. Könnyű mozgathatóság kerekeken, egyenletesség, stabiltás érdekében állítható lábak.

G930 fizikai jellemzők

 

Hossz (cm)
224
Szélesség (cm) 65
Magasság (cm) 168
Súly (kg) 90,5
Maximális teherbírás (kg) 190
Megerősített szerkezet Igen
Korróziógátló festék Igen
Lépéshossz (cm) 45,7
Pedál távolság (cm) 4
Sárga kiemelt beállítások Igen
Nem abszorbens gumi fogantyú és csúszásmentes felület
Igen
Öntött gumi lábak Igen
Lézervágási technológia Igen
Kerekített szögű csövek Igen
Kerekeken történő könnyű szállításhoz Igen
Adatok
Kivitel - hajtás mód
Közzöségi használatra is
Felhasználó maximális testsúlya

A modellektől függően 100 kg és 150 kg között változhat. Minden kardiogép szerkezete és hajtása úgy lett kialakítva, hogy biztonságosan és tartósan lehessen használni a maximális testsúlyhatárig.

150 kg felett
Terhelésállítás
Motorizált
Felhasználás módja

A közületi használatú gépen legtöbbször váltóáramú motorral rendelkeznek. Terhelhetőségük a napi 6 órát is meghaladhatja. Ajánlott fitnesztermekbe, szállodákba, iskolákba vagy korházaknak is.

Közületi használatra is
Cikkszám
g930-led
Tömeg
115 kg/db
Vélemények
cofidis_hu