BH MAGSYS - Wall

BH MAGSYS - Wall
BH MAGSYS - Wall
BH MAGSYS - Wall
BH MAGSYS - Wall
BH MAGSYS - Wall
BH MAGSYS - Wall
BH MAGSYS - Wall
BH MAGSYS - Wall

Kisebb csoportok egyidejűleg használatához. Ez a rendkívül sokoldalú gép a teljes test izomzatának edzésére szolgál.

Gyártó:
BH Fitness
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH Fitness MAGsys


BH MAGSYS - Wall


Gyönyörűen egyszerű, egyszerűen ragyogó!

A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

A BH MAGSYS - kiemelkedő piaci megoldás torna- és fitnesztermek funkcionális és moduláris berendezéséhez. Kialakítása és egyszerű változtathatósága miatt, gyorsan könnyedén lehet használni és bevezetni a
legfrissebb edzési koncepciókat a terem vonzerejének növelése  érdekében (pl.: funkcionális, HIIT, pliometria, egyensúly edzések ...)

A MAGSYS a legjobb megoldás a piacon, hogy funkcionális és moduláris tereket hozzon létre az edzőteremben.

Ez a forradalmian új funkcionális oktató vagy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

A BH MAGSYS Wall alapgép (symple) modulok sorba telepítésével létrehozott 5 részes fali rendszer csoportos edzésekhez is. Tartós és biztonságos keret, amelyet tökéletesen és könnyen lehet falhoz rögzíteni. Kisebb csoportok egyszerre, egyidejűleg történő edzését biztosítja.

A dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Előnyök:

  • Helyoptimalizálás
  • Végtelen konfigurálhatóság
  • Valóban moduláris
  • 100% -ban alkalmazható bármilyen térben
  • A dinamikus gyakorlatok örömet okoznak
  • Több bevétel új tevékenységekkel


A BH MAGSYS Symple jellemzője:Lógó pontok rögzítésű -  szabadalmaztatott rendszer a szerkezet bármely pontjába helyezhető anélkül, hogy csavarni kellene. A 3mm vastag acél masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben.

Úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.Tartozékok tárolása. A MAGSYS három le- és felcsukható tálcával rendelkezik. A felső nagy tálcák kiegészítő labdák (Fitball)  tárolása alkalmasak. A középső tácák medicin labdák, míg az alsó tálcák súlyzók, kettlebell tárolására használható.A Super Modular Design moduláris szerkezetnek köszönhetően, az összeszerelés és telepítés nagyon egyszerű, a termek számára nem igényel nagy átalakítást. A kiválasztott konfigurációtól függően a  BH MAGSYS Wall egyidejűleg akár kisebb csoportok is használhatják. A gép kialakításának köszönhetően sok olyan hely van rajta, ahová valamilyen tartozék csatolható egy eltérő gyakorlat elvégzéséhez. Ajánlott iskoláknak, edzőtermeknek, egészségügyi szerveknek vagy egyéb közösségi klubboknak.

A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

Vállassza a BH MAGSYS teljes kínálatábólNEM LEHET KÉTSÉGED!!!
Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness minőségi termékeit.

Adatok
Gyártó
BH Fitness
0% THM - 0% Kamat
BH Fitness
Cikkszám
bh-magsys-wa
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!