BH Professional L480 - 4 állású torony

BH Professional L480 - 4 állású torony
BH Professional L480 - 4 állású torony
BH Professional L480 - 4 állású torony
BH Professional L480 - 4 állású torony
BH Professional L480 - 4 állású torony
BH Professional L480 - 4 állású torony

Ez a rendkívül sokoldalú gép a teljes felső test izomzatának edzésére szolgál. Egyszerre 4 felhasználó egyidejűleg is használhatja.

Gyártó:
BH Fitness
3 189 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH Professional L480 - 4 állású torony

A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

A BH Professional L480 - Ez a rendkívül sokoldalú gép a teljes felső test izomzatának edzésére szolgál. Egyszerre 4 felhasználó egyidejűleg is használhatja. 360 fokos szabadon mozgó markolatok természetesbb testmozgás érdekében, amely minden felhasználó karjának anatómiai mozgásához igazodik, miközben fenntartja az irányítást. A vastag párnázat kényelmet biztosít.

A terhelés nagyon könnyen kiválasztható az edzési pozícióból. Állítsa be az Önnek kényelmes pozíciót és helyezskedjen el, majd fogja meg a fogantyút, a felsőtest izmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el!

Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Vizuális intuitív szintjelzővel segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban. Az alkalmazás egyaránt használható otthoni és edzőtermi körülmények között is.

A BH TR Series tökéletes biomechanika gépcsalád, melyek a legújabb innováció és stílus jegyében születtek. Megfelelnek az ügyfelek igényeinek teljesítéséhez szükséges követelményeknek: vonzók, szilárd kialakításúak, kompakt és könnyen kezelhető gépek. A TR megbízható teljesítményt és elegáns kialakítást kínál, hogy a létesítményben egyensúlyban legyen a funkcionalitás, a biztonság és a kiváló hangulattal.

A BH TR Series úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.

Bh Fitness TR series

A BH TR Series gépek a mechanika, a mérnöki, az anatómiai és a fiziológiai alapelvek figyelembe vételével készült, biztosítják, hogy minden egyes mozgás sima, természetes és nagy izomkoncentrációjú legyen.

 • Minden egyes termék, ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festéssel rendelkezik, így garantálva garantálja a tartósságot
 • INJECTED CORE ülések és támlák a legjobb testpozíciót biztosítják, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és a párnázat deformálódását.
 • Több funkciós kialakítás -tricepsz, bicepsz, lehúzás és evezés.
 • Alsó profilú és tömör vonalú kialakítás. Látványosabb és elegáns vonalvezetésű kialakítás.
 • Vizuális intuitív szintjelző 3 színben az kiválasztott súly méretétől függően: kezdő, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban.
 • Polikarbonát burkolatok - A balesetek megelőzése érdekében. Nagyon könnyen tisztítható.
 • Mágneses súlyállítás - A mágnesek biztosítják, hogy a súlyválasztó pontosan közepén jöljön ki.
 • Ultra szilárd acél ház a nagy teherbírás érdekében.
 • Nagy ellenállóságú, 5 mm vastag bevonatú acélkábel -Sima, biztonságos edzésért.
 • Mechanikus lábpárna beállítás 10 pozícióban. Lehetővé teszi a gép beálíltást mindenféle felhasználó számára, és segít a helyes testtart kialakításában használat során.
 • Információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és a testmozgást. Segít a felhasználónak a helyes használatában.
 • Az alumínium csúszásgátló kialakítás a legjobb érzést biztosítja edzés során és a legnagyobb garanciát az idő múlásával szemben.
 • Első és hátsó burkolat. Nagyobb biztonságot nyújt a felhasználó számára edzés során, elkerülve a baleseteket a tárcsák mozgása közben.
 • Gumi lábak csúszásmentes érintkezést biztosítanak a padlóval, és védik a padlóburkolatot a károsodások ellen.
 • 4 mm-es vastagságú szerkezet, nagy tartósságú acélból készítve, a kimagasló teherbírás, a sima és biztonságos edzés érdekében.
 • Nagy tartósságú rozsdamentes csavarok.
 • Lézervágási technológia kulcsfontosságú a kialakított felület minősége. A BH Fitnes minden TR Series gépénél biztosítja ezt.


A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

NEM LEHET KÉTSÉGED!!!
Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness TR és XT series termékeket.

Hossz (cm)
335
Szélesség (cm) 210
Magasság (cm) 233
Súly (kg) 638,2
Terhelés (kg) 135/105/52,5
INJECTED CORE Igen
50 mm magas talajszerkezet Igen

Súlytartók (db)

-
Beállítás lábtámasztók
Beállítás tipusa

Kézi

Több funkció igen
Kontúrozott párnák Igen
3 rétegű festés kezelés Igen
Vizuális skála- szintjelző
Igen
Nem abszorbens gumi fogantyú Igen
Öntött gumi lábak Igen
Lézervágási technológia Igen
Kerekített szögű csövek Igen
Kerekeken történő könnyű szállításhoz -
Megerősített keret Igen
Sárga jelzésű elemek Igen
Első és hátsó burkolatok Igen
Magyarázó grafikus panel Igen
Mágneses súlyállítás Igen
5 mm vastag fonott acélkábel Igen
Csúszásmentes platformfelület Igen
Helping bench -
Adatok
Gyártó
BH Fitness
0% THM - 0% Kamat
BH Fitness
Cikkszám
bh-pro-l480
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!