BH Professional L540 - Double Ergolina keret

BH Professional L540 - Double Ergolina keret
BH Professional L540 - Double Ergolina keret
BH Professional L540 - Double Ergolina keret
BH Professional L540 - Double Ergolina keret
BH Professional L540 - Double Ergolina keret
BH Professional L540 - Double Ergolina keret

Az ergolina ívelt magassági és dupla keretes kialakítása többféle gyakorlat elvégzését tesz lehetővé mind a felsőtest, mind az alsó test számára.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH Professional L540 - Double Ergolina keret


Izomfejlesztés: teljes test!A BH Professional L540 egyszerre akár két felhasználó is használhatja. 

Számos magassági beállítással rendelkezik. A két oszlop egymással szemben áll és két vízszintes húzodzkodó rúddal van összekötve. Az ergolina ívelt magassági és dupla keretes kialakítása többféle gyakorlat elvégzését tesz lehetővé mind a felsőtest, mind az alsó test számára.

A terhelés nagyon könnyen az edzési pozícióból választható ki. Állítsa be az Önnek kényelmes pozíciót majd fogja meg a fogantyút, az izmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el!

A fém kötelek és az IGUS betétes csigák csendes működést, minimális karbantartást és hosszú élettartamot biztosítanak.

Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. Alkalmazkodik a használók méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz.


Méretek (H x Sz x M): 405 x 89,1 x 238 cm
Súly: 433,6 kg

BH Fitness már 100 éve

BH fitness 100 év innováció

BH Group 1909-óta. A BH Fitness a BH Group Európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát! Az 1985-ben megalapuló EXERCYCLE, egy olyan Társaság, mely a fitnesz eszközök tervezésére, gyártására és kereskedelmére fókuszál és mind az 5 kontinensen egyre innovatívabb megoldásokat biztosít.

TR SERIESA tervezésnek köszönhetően kezdők számára is egyszerű használatot biztosít, miközben a gyakorlott sportolók igényeit is kielégíti a megfelelő erővel történő edzéshez. A TR SERIES MUSCLE DEVELOPMENT termékcsalád összes terméke megfelel az EN-957 S osztályú nemzetközi szabványoknak.

Lapsúlyos kialakításVizuális skála,
3 színű súlyjelzővel a terhelési szintnek megfelelően: könnyű, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Ez a színskála segít a vendégeknek könnyedén megállapítani a terhelés nagyságát, illetve monitorozni a fejlődést.

Súlyok megjelölése kg-ban és font-ban.

Mágneses lapsúly állító. A mágneses kialakítás megakadályozza, az állító tüske kiesésének lehetőségét használat közben. Mágneses tüske állítás nélkül a kevésbé tapasztalt felhasználóknál a súlyok hirtelen összecsapódásakor a tüske kieshet, ami sérülést okozhat.

Állíthatóság és kinézetMinden ami állítható a gépen nagy kontrasztú sárga színnel van megjelölve. A felhasználó önállóan is, gyorsan és könnyedén megtalálja ezeket a részeket anélkül, hogy egy teremvezetővel konzultálna.

3 rétegű festési bevonat. A korróziógátló alapozó bevonat hosszú tartósságot biztosít a gépek számára. Emellett epoxi-por és festék- vagy lakkfesték réteg is van, amely modern, professzionális kinézetet biztosít.

Fogantyúk és karokCsúszásmentes, vízhatlan gumírozott fogantyúk
. Kiválóan tisztítható, ergonomikus kialakítás, rezgés csillapítás.

Csendes és tartós kialakítás, a maximális biztonság és kényelem érdekében. Precíz biomechanikai és anatómiai tanulmányokat figyelembe véve alakították ki a gép felépítését, hogy az emberi test szempontjából a legtökéletesebb mozgásminta legyen követhető. Nagy terhelés mellett is lehetővé teszi a könnyű és progresszív edzést, valamint természetes, pontos és folytonos mozgást biztosít.

Burkolat

Hátsó burkolatok. Biztonságosabbá teszi a gép használatát edzés közben, megelőzik a balesetet a súlyok mozgatása közben. Multifunkcinális tornyok esetében eltérhet.

L540 főbb jellemzők

 • Rozsdamentes, vízhatlan és csúszásmentes fogantyúk.
 • Csúszásgátló talpak.
 • Többfunkciós kialakítás.
 • Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően.
 • Hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében.
 • ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés.
 • 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal.
 • Mágneses lapsúly állító.
 • Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.
 • Megemelt vázszerkezet: 50 mm-re a padlótól
 • Kézi beállítás
 • Lézeres vágási technológia
 • Vizuális skála, 3 színben
 • Lekerekített csövek
 • Megerősített keret
 • Könnyen használható kiegészítők
Adatok
Cikkszám
bh-pro-l540
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!