BH Professional L610 - Has / mélyhátgép

BH Professional L610 - Has / mélyhátgép
BH Professional L610 - Has / mélyhátgép
BH Professional L610 - Has / mélyhátgép
BH Professional L610 - Has / mélyhátgép
BH Professional L610 - Has / mélyhátgép
BH Professional L610 - Has / mélyhátgép

A BH Professional L610 Dual gép legfőbb célja a a has és az alsó hát izmok erősítése és formálása hatékonyan, kényelmes és biztonságos körülmények között.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH Professional L610 - Has / mélyhátgép

Izomfejlesztés: törzsizmok!


A BH Professional L610 gép segítségével  történik a has és hátsó hát izom edzése.

A gyakorlat megválasztásában a törzs előre vagy hátrahajlítása játszik szerepet. A lábpozíció és a kényelmes ülés helyzete alkalmazkodik a felhasználó testi adottságaihoz. A lapsúlyos rendszernek köszönhetően a mozgástartomány korlátozott, így csak a megcélzott izmokat éri terhelés. Vastag párnázat kényelmet biztosít az edzés alatt. A terhelés nagyon könnyen az edzési pozícióból választható ki.

Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. Alkalmazkodik a használók méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz.


Méretek (H x Sz x M): 136 x 105 x 148.5 cm
Súly: 216 kg
Lapsúly:
91 kg

BH Fitness már 100 éve

BH fitness 100 év innováció

BH Group 1909-óta. A BH Fitness a BH Group Európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát! Az 1985-ben megalapuló EXERCYCLE, egy olyan Társaság, mely a fitnesz eszközök tervezésére, gyártására és kereskedelmére fókuszál és mind az 5 kontinensen egyre innovatívabb megoldásokat biztosít.

TR SERIESA tervezésnek köszönhetően kezdők számára is egyszerű használatot biztosít, miközben a gyakorlott sportolók igényeit is kielégíti a megfelelő erővel történő edzéshez. A TR SERIES MUSCLE DEVELOPMENT termékcsalád összes terméke megfelel az EN-957 S osztályú nemzetközi szabványoknak.

SMART FOCUSLehetőség van Smartfocus technológián alapuló kijelzők csatlakoztatására.
Használata az edzés minőségét a legmagasabb szintre emeli, illetve elősegíti a vendégek lojalitását.

Az összes edzés részlet egy kapacitív technológiájú 11”-os Full HD konzolon jelennek meg: RFID egyszerű bejelentkezés, videók használata, kifinomult szenzorok a műszaki információk vezérléséhez (ismétlések, súly, szett, edzés végrehajtása és sebessége).

Adatok a kezelése: A kardió és súlyzós részleg együtt teszi egésszé a fitnesztermet. A BH technológiájának köszönhetően részlegről- részegre folyamatosan figyelemmel kíséri és tárolja a vendég fejlődését, mozgását, teljesítményét és egészségi állapotát.

Lapsúlyos kialakításVizuális skála,
3 színű súlyjelzővel a terhelési szintnek megfelelően: könnyű, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Ez a színskála segít a vendégeknek könnyedén megállapítani a terhelés nagyságát, illetve monitorozni a fejlődést.

Súlyok megjelölése kg-ban és font-ban.

Mágneses lapsúly állító. A mágneses kialakítás megakadályozza, az állító tüske kiesésének lehetőségét használat közben. Mágneses tüske állítás nélkül a kevésbé tapasztalt felhasználóknál a súlyok hirtelen összecsapódásakor a tüske kieshet, ami sérülést okozhat.

Állíthatóság és kinézetA háttámasz pozíciója mechanikusan állítható
, ez lehetővé teszi, hogy a gépet minden típusú felhasználó méreteihez igazítsa, így az edzés során megfelelő pozíciót foglaljon el.

Minden ami állítható a gépen nagy kontrasztú sárga színnel van megjelölve. A felhasználó önállóan is, gyorsan és könnyedén megtalálja ezeket a részeket anélkül, hogy egy teremvezetővel konzultálna.

3 rétegű festési bevonat. A korróziógátló alapozó bevonat hosszú tartósságot biztosít a gépek számára. Emellett epoxi-por és festék- vagy lakkfesték réteg is van, amely modern, professzionális kinézetet biztosít.

Fogantyúk és karokCsúszásmentes, vízhatlan gumírozott fogantyúk
. Kiválóan tisztítható, ergonomikus kialakítás, rezgés csillapítás.

Pozíció állító kar. Lehetővé teszi az edzés szögének beállítást, hogy a gép a felhasználó méreteihez igazodjon, így maximalizálva az edzés hatékonyságát.

Csendes és tartós kialakítás, a maximális biztonság és kényelem érdekében. Precíz biomechanikai és anatómiai tanulmányokat figyelembe véve alakították ki a gép felépítését, hogy az emberi test szempontjából a legtökéletesebb mozgásminta legyen követhető. Nagy terhelés mellett is lehetővé teszi a könnyű és progresszív edzést, valamint természetes, pontos és folytonos mozgást biztosít.

Támlák és párnázatElső és hátsó burkolatok.
Biztonságosabbá teszi a gép használatát edzés közben, megelőzik a balesetet a súlyok mozgatása közben.

Ergonomikusan párnázott ülőlap és háttámasz. A párnázat nem deformálódik, és könnyen tisztítható.

L610 főbb jellemzők

 • Rozsdamentes, vízhatlan és csúszásmentes fogantyúk.
 • Csúszásgátló talpak.
 • Többfunkciós kialakítás.
 • Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően.
 • Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében.
 • ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés.
 • 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal.
 • Mágneses lapsúly állító.
 • Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.
 • Megemelt vázszerkezet: 50 mm-re a padlótól
 • Kézi beállítás
 • Vízhatlan és csúszásgátló gumi fogantyúk
 • Lézeres vágási technológia
 • Vizuális skála, 3 színben
 • Lekerekített csövek
 • Megerősített keret
 • Magyarázó grafikus panel
 • Lapsúly: 91 kg
Adatok
Cikkszám
bh-pro-l610
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!