BH FITNESS EASYSTEP DUAL

-17%
G2518_1
G2518_2
G2518_3
G2518_4
G2518_1
G2518_2
G2518_3
G2518_4

Ergonomikus kialakítás, összecsukhatóság, könnyű hozzáférhetőséget biztosító szerkezettel. Hátsó hajtásrendszer és modern kialakítás.

BH Fitness
299 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

249 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
RÉSZLETEK

BH FITNESS EASYSTEP DUAL

Hajtsa össze, nyissa ki 2 lépésben!

A BH Fitness EasyStep Dual elliptika hátsókerekes hajtásrendszerű és modern kialakítású biztonságos és stabil edzést biztosít kezdő és haladó felhasználó számára egyaránt. Nyitott vázszerkezete megkönnyíti az elliptikus trénerre történő fel- és leszállást.


A BH Fitness EasyStep Dual elliptikában m
egtalálhatóak a fitness technológia legújabb vívmányai, mint például:

Egészség és szórakozás

Üdvözöljük a BH Fitness i.Concept világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik. A BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness Crystal 2.0 tervezésének köszönhetően a jövő elliptikus tréner tecnológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással (a Dualkit opcionális).

Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást. Edzés közben a megfelelően beállított edzésprogram mellett  nézhet filmet, televíziós műsort, chatelhet, böngészhet ellenőrizheti az e-maileket, olvashat e-könyveket, online boltban vásárolhat vagy hallgathatja a zenéit.

Könnyen kezelhető monitor

Segít a célkitűzések megvalósításában. Könnyen használható és jól látható háttérvilágítással ellátott konzol előre beállított programokkal és a megfelelő otthoni edzéshez szükséges funkciókkal. Válasszon az előre beállított 12 edzésprogram a vagy a pulzuskontrollált edzés közül, használja a 24 intenzitási szint egyikét.

A konzol táblagép tartója megfelelő biztonságot nyújt okoseszköze számára.

Kis helyigény

Összecsukhatóság és kinyitás két egyszerű lépésben. Összecsukható kialakításának köszönhetően könnyedén tárolhatja az elliptikus trénert (85x123x63cm) lakásában.

XXL méretű, csúszásmentes lábtartók 

Az új fejlesztésű nagyméretű lábtartó pedálok felülete csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket biztosíthatnak.

Csúszásmentes műanyag lábtartók összhangban vannak az EN957 előírásokkal, feladatuk csökkenteni a sérülések elkerülését.

Kényelem, egyenletes és intenzív edzés

BH Fitness EasyStep 38 cm-es lépéshossza és a a pedálok közötti 18 cm-es távolság intenzív és természetes edzést biztosít. Kényelmes és egyenletes mozgásról a 14 kg-os lendkerék gondoskodik.

Kényelem és teljesítmény

Halk, akár a suttogás – mágneses ellenállás állításának köszönhetően. A BH által kifejlesztett mágneses fékrendszer gyorsan és halkan biztosítja az edzéshez megfelelő hajtási ellenállást.

Erős és bordázott Poly-V szíjhajtásnak köszönhetően az EasyStep Dual hajtása nem igényel karbantartást, a pedálozás sima és csendes működést biztosít otthonában.

HRC pulzus kontrollált edzés

Pulzus által vezérelt programok. Ideális az optimális szív- és érrendszer kialakításához és erősítéséhez. Automatikusan szabályozza az intenzitási szintet edzés közben. Pulzusmérő övvel összekapcsolható.

Elhelyezése és mozgatása kerekeken.

Könnyedén mozgathatja otthonában a vázon található szállító kerekek segítségéve.

Terhelhetőség

Hosszú élettartalomra tervezve. Forgórészeknél erősebb csapágyak, csúszásmentes pedálok. 115 kg-os maximális felhasználhatóság.

Garancia

3 év általános garancia otthoni felhasználásra.

Adatok
Felhasználható testsúly
115
Garancia

A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

3 év általános
Napi üzemidő (nap/perc)

A szobakerékpár napi teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely szobakerékpár a legalkalmasabb számunkra vagy családunknak az edzés elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb az üzemidő annál tartósabb és jobb a kialakítás.

90
Kivitel - hajtás mód
Hátsó kerekes
Felhasználó maximális testsúlya

A modellektől függően 100 kg és 150 kg között változhat. Minden kardiogép szerkezete és hajtása úgy lett kialakítva, hogy biztonságosan és tartósan lehessen használni a maximális testsúlyhatárig.

116 - 135 kg között
Garancia otthoni használathoz

A kardiogép garanciája, gyakran tükrözi a minőséget. Az 1 éves garanciás kardigép helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a kiválóbb minőségre utalhat.

3 év
Terhelésállítás
Motorizált
Lenkerék súly
14kg
Felhasználás módja

A közületi használatú gépen legtöbbször váltóáramú motorral rendelkeznek. Terhelhetőségük a napi 6 órát is meghaladhatja. Ajánlott fitnesztermekbe, szállodákba, iskolákba vagy korházaknak is.

Otthoni
HRC mellkasöv
Opció
Önsúly
47 kg
Lenkerék súly
14 kg
Fékrendszer
Elektromágneses fékrendszer
Ellenállás állítás
Elektromágneses 24 intenzitási szint
Gyártó
BH Fitness
Felhasználó maximális testsúlya
115 kg
Fékrendszer
Elektromágneses fékrendszer
0% THM - 0% Kamat
BH Fitness
Cikkszám
SPORT8-BH-G2518
Tömeg
47 kg/db
Vélemények
cofidis_hu