Fejlesztések

BH Fitness fejlesztések és funkciók


A Bh fitnessfejlesztései funkciói hasznos segítséget nyújtanak a megfelelő edzőgép kiválasztásához és használatához


BH Fitness i.Concemp technológiai.Concept - Ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik.

i.Concept szórakoztató alkalmazásokkal és motiváló fitness edzésekkel.  Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást okostelefon vagy tableten keresztül (Bluetooth modul USB csatlakozóval).

HIIT WORKOUT edzési rendszer (opcionális)

A HIIT (High Intensity Interval Training) BH Fitness által kifejlesztett új edzési koncepció, mely személyi edzők, intenzív edzéhez, egyénre szabott tanácsadást biztosítanak. Csak 24 perc naponta, mely 12 perc kardio és 12 perc alakformáló edzésből áll. Így nem csak növelhető az aerob kapacitás, de nagymértékben segítheti a zsírégetést, javíthatja az állóképességet és fokozza az izomtömeget. Napi 24 perc, 3 nap/hét, 10 héten át. Bővebben: http://www.hiitbybh.com

BH Touch & Fun

az ÚJ BH Fitness BH Touch & Fun egyedi 9” érintőképernyős kialakítást, ahol edzés közben nézhet filmet, televíziós műsort, böngészhet online kedvenc közösségi hálóján, ellenőrizheti az e-maileket, vagy hallgathatja a zenéit Bluetooth rendszeren keresztűl ... miközben edzését végzi. Idő vagy unalom már nem mentség, hogy nem mozogjon.

ECO funkció

Bevezetésre került a világon elsőként az összes BH futópad szériánál az ECO energiatakarékos üzemmód. A gomb benyomásával a futópad max 30 %-kal kevesebb áramot fogyaszt. Az ECO üzemmód bekapcsolásával a vezérlés jelet kap, ezáltal kevesebb áramot vesz fel a hálózatról, és ezek a változtatások átlagosan 25%-kal csökkenti a tényleges energiafogyasztást a futópad állandó sebessége és a futópad 3% fok dőlésszöge mellett.

Polar i.Concepti.Concept Ready - USB csatlakozású Bluetooth modul

Élvezze okostelefonon vagy tableten, a szórakoztató és motiváló fitness alkalmazásokat Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül. A BH Fitness i.Concept Ready Bluetooth modul könnyen csatlakoztatható USB-porton keresztül fitneszgépéhez.


Polar I.concept readyDualKit-  Bluetooth kiegészítő

DualKit egy Bluetooth USB csatlakozóval ellátott modul, mely kapcsolatot biztosít okostelefon vagy tablet készülékek és az erre alkalmas Dual i.Concept fitneszgépek között. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy bármikor fejleszthető a DUAL futópad interaktív változattá, ha edzésünkbe a legújabb vívmányokat szeretnénk belevinni.

BH Fitness FCU Full Commercia Full Commercial Use - EnergyPointer

100% garancia professzionális használatra. Ezekete a fitneszgépeket az aprólékos tervezés, robosztus kivitel, megbízhatósság és tartósság jellemzi


Polar training load edzésterhelés AC Power - Váltóáramú motor

AC motor váltóáramú motortechnológia a professzionális szegmensű futópadok részére. Csendes, rendkívül megbízható kialakítás jellemzi.BH Fitness ElectricElectric - Dőlésszög állítás

Konzolról vezérelhető elektromos dőlésszög beállítás. Lehetővé teszi, az intenzitás szint változtatását bármilyen sebességnél. Segít csökkenti a láb és hátizmok terhelését az edzés időtartama alatt.


BH Fitness Ha class

Ha Class- Pontos edzésérték számítás

Szobakerékpárok és crosstrainerek EN 957-7 és EN 957-9 minősítése, melyek pontos watt, és RPM számítást tesznek lehetővé.

cofidis_hu