Szerviz

BH Fitness szerviz

Professzionalizmus és szakértelem
a BH Fitness, szolgálatában.

Ügyfélszolgálatunk közepén van egy csapat szakember, technikus és vezető, akiknek az a feladata, hogy a lehető leggyorsabban segítsenek megoldani az összes vizsgálatot, javítást és mihamarabb visszaszolgáltassák Önnek a terméket.

Szervíz elérhetőség:

Tel.: +36205050828
Email:
szerviz(kukac)sport8.hu

JAVÍTÁS

Műszaki személyzetünk rendszeresen kap képzést mind technikai kérdések és értékelések, valamint a szervizelési jegyzőkönyvek alapján.

SZERELÉS

Munkatáraink által összeszrelt készülékek nem csak szállított gépek.Gondoskondnak arról, hogy a berendezés tökéletesen üzemkész állapotban működjön.

KARBANTARTÁS

A YouTube-csatornánkon meg fogja találni azokat a videókat, amelyek megmutatja a legegyszerűbb karbantartási tevékenységek ami a termék hosszú élettartalomhoz szükséges.


HOSSZÚ GARANCIA

BH Fitness termékeikre legaglább 2 év általános garanciát biztosít a nyugott használat érdekében.


Garanciális hibabejelentő űrlap lakossági ügyfelek számára.


Tisztelt készülék tulajdonos!

 Mivel az alábbi adatok nélkülözhetetlenek a javítás sikeres, gyors lebonyolításához - kérjük, hogy a jobb oldali oszlopot figyelmesen, pontosan és hiánytalanul töltse ki.

Továbbá kérjük, csak a hibásnak vélt egységet vagy részegységet küldje el, tartozékok nélkül!

A hibabejelentő lap mellé kérjük, csatolja a Magyarországi eredeti Jótállási jegyét és számláját. Ezek hiányában nem tudjuk elvégezni térítésmentesen a javítást. (A számla fénymásolata is elegendő)

Szervízlap kitöltése: ITT

A visszaszállítás vagy visszavétel időpontjáról Ön az itt megadott telefonszámon, vagy e-mail címen értesítést kap.

cofidis_hu