Garancia

BH Fitness garancia

 

A jótállás időtartama 12 hónap. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.                                                                                                                                                                                                              
A fogyasztói szerződés keretében vásárolt, jelen jótállási jegyen feltüntetett típusú és gyártási számú készülékre a Sport8 12 hónapig jótállást vállal az általa forgalmazott kardio- és  fitneszgépekre. Ez alól kivételt képeznek:

  • BH Fitness termékek, melyre  2 év általános* garanciát biztosít otthoni használat esetén.
  • BH Fitness futópad termékek, melyre  2 év általános*, 5 év motor és 15 év vázgaranciát biztosít otthoni használat esetén.
  • Kondicionáló teremben vagy közösségi használatban üzemeltetett otthoni kardio- és  fitness gépek, melyekre jótállást semmilyen formában nem vállalnak.


A jótállás iránti igényt az eredeti JÓTÁLLÁSI JEGY és az EREDETI SZÁMLA egyidejű bemutatásával lehet érvényesíteni. Jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek. A jótállás nem érinti a fogyasztó jogszabályból eredő – így különösen kellék- és termékszavatossági, illetve kártérítési – jogainak érvényesítését.

* Az általános garancia nem vonatkozik a természetes elhasználódás során elkopott alkatrészekre (forgó és kopó alkatrészek).

 

cofidis_hu